ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT

 
zwangerschaps fotoshoot
 
 

Jaaaa, gefeliciteerd! Althans, ik ga er stiekem een klein beetje vanuit dat wanneer je op zoek bent naar een zwangerschapsfotoshoot de kans groot is dat je in verwachting bent. Wat een ontzettende bijzondere periode is er voor jullie aangebroken. Of je nou voor de eerste, tweede of derde keer een kindje verwacht: iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd vast te laten leggen. Want er komt een dag, echt waar, dat je jouw baby buik stiekem een beetje gaat missen. Hoe mooi is het dan als je een prachtig aandenken hebt aan deze bijzondere tijd?

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT: HET BESTE MOMENT

Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Dan is je buik al mooi aanwezig en voel je je nog fit! Tijdens de zwangerschap zullen we (samen met je partner indien gewenst) een prachtige serie maken op locatie of bij jou thuis. Ook eventuele oudere broertjes of zusjes worden betrokken bij jouw fotoshoot.

Pssst, ben je benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT: WERKWIJZE

Mijn fotoshoots zijn ongedwongen en spontaan: geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt, wel echte plaatjes die laten zien wie jullie zijn. Want dan ben je namelijk op je allermooist. Voorafgaande jouw fotoshoot ontvang je van mij een style guide, een handig overzicht van mooie outfits die je kunt gebruiken voor jouw fotoshoot. Ben je niet gewend om voor de camera te staan en vind je het een beetje spannend? Dit hoor ik vaker. Klanten noemen mij vaak een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. En voor elke fotoshoot geldt: we nemen de tijd.

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT: TARIEVEN

Ik werk met diverse pakketten die je kunt boeken voor jouw fotoshoot, zo is er altijd een pakket wat bij jou past. En wist je dat ik ook een bijzonder combinatiepakket heb voor een zwangerschapsshoot en een newborn fotoshoot? Je kunt mijn tarieven bekijken op deze pagina. Heb je een vraag over jouw zwangerschapsshoot die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”