ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT AMSTERDAM

 
zwangerschaps fotoshoot
 
 

Van harte gefeliciteerd! Tenminste, mag ik er vanuit gaan dat je in verwachting bent wanneer jij op zoek bent naar een zwangerschapsfotoshoot in Amsterdam? De zwangerschap is zo’n bijzondere tijd: of je hem nou voor de eerste, tweede of derde keer meemaakt. Want op een dag, al lijkt dat nu nog ver weg, zal je met weemoed terugkijken op deze tijd. En je babybuik soms stiekem een beetje missen. Hoe mooi is het dan om een bijzonder aandenken te hebben aan deze prachtige tijd?

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT AMSTERDAM: HET BESTE MOMENT

Ik adviseer altijd om een zwangerschapsfotosoot te laten maken met 30-34 weken zwangerschap. Dan is je buik al mooi aanwezig en voel je je nog fit! Tijdens de zwangerschap zullen we (samen met je partner indien gewenst) een prachtige serie maken op locatie of bij jou thuis. Bijvoorbeeld op een mooie natuurrijke locatie bij jou in de buurt. De mogelijkheden zijn eindeloos! En extra leuk: ook eventuele oudere broertjes of zusjes worden betrokken bij jouw fotoshoot.

Pssst, ben je misschien ook geïnteresseerd in een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT AMSTERDAM: WERKWIJZE

Klanten noemen mij vaak een rustige aanwezigheid bij wie je je snel op je gemak voelt. Vind je het een beetje spannend om op de foto te gaan? No worries, dit hoor ik vaker. Tijdens jouw fotoshoot nemen we de tijd - geen gehaast of stress. Dat vind ik niet fijn werken. Om die reden plan ik per dag ook maar 1 fotoshoot in zodat ik jullie mijn onverdeelde aandacht kan geven. Mijn fotoshoots zijn ongedwongen en spontaan: geen geposeerde beelden waarbij je lachend in de camera kijkt, wel echte plaatjes die laten zien wie jullie zijn.

ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT AMSTERDAM: TARIEVEN

Je kunt voor jouw zwangerschapsfotoshoot kiezen uit verschillende pakketen. Uitgebreid of juist simpel? Met fotoprints of zonder? Er is altijd een pakket wat bij je past. En hoe leuk: je krijgt sowieso standaard een handgemaakt fotoalbum bij je fotoshoot. Want wat is er nou leuker dan later, samen met je kindje, door een album te bladeren en te vertellen over deze bijzondere tijd voordat hij of zij geboren was?

Je kunt mijn tarieven bekijken op deze pagina. Heb je een vraag over jouw zwangerschapsshoot die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik help je graag verder.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotografie

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”