ZWANGERSCHAPSSHOOT BUITEN

 
Zwangerschapsshoot buiten
 
 

Van harte gefeliciteerd! Grote kans dat als je op zoek bent naar een zwangerschapsshoot buiten dat jij in verwachting bent van jouw kindje. Wat een bijzondere periode is er voor jullie aangebroken. Het moment van wachten op je eerste kindje, of het kindje wat je gezin compleet zal maken is een tijd welke veel te langzaam lijkt te gaan en tegelijkertijd voor je het weet alweer voorbij is. De dag dat je je kindje zult gaan ontmoeten zal sneller komen dan je denkt, en grote kans dat er momenten voorbij gaan komen dat je dat bijzondere gevoel van een baby in je buik gaat missen.

Hoe tof is het dan om een prachtige fotoserie te hebben van deze bijzondere tijd? Zodat je voor altijd het begin van het leven van je kindje kunt vieren. Een prachtige herinnering voor later om samen met je kindje op terug te kunnen kijken. Om te kunnen vertellen over het begin van zijn of haar leven. Of je nou je eerste, tweede of derde kindje verwacht; iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om te laten vereeuwigen.

ZWANGERSCHAPSSHOOT BUITEN: WANNEER?

Als fotograaf (en als mama, want ik weet hoe het is!) ik meestal om een zwangerschapsfotoshoot vanaf 30 weken te laten maken. Rond die tijd is je buik al vrij prominent aanwezig en ben je als het goed is nog redelijk fit!

De laatste weken van jouw zwangerschap zijn vaak een stukje zwaarder en heb je meer kans op fysieke ongemakken waardoor ik zou aanraden om een shoot rond 30/32 weken te plannen, maar in ieder geval vóórdat je 36 weken bent. Zo weet je ook zeker dat je niet je zwangerschapsshoot misloopt, bijvoorbeeld als je eerder bevalt vanaf 36 weken. Je gaat er natuurlijk niet vanuit dat dit zal gebeuren, maar je weet het natuurlijk nooit. En dat is zonde van je mooie zwangerschapsfoto’s. ;)

Pssst, ben je benieuwd naar een newborn fotoshoot? Klik hier, dan vertel ik je alles!

ZWANGERSCHAPSSHOOT BUITEN: WERKWIJZE

Mijn foto’s zijn puur en ongedwongen, zonder teveel styling en poespas. Op je allermooist, zoals je écht bent. Voorafgaand aan de shoot stuur ik je altijd een stying guide met kledingtips voor je fotoshoot. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook kan ik voor de fotoshoot met je meekijken om samen een mooie outfit uit te zoeken. We vinden samen iets wat je prachtig zal staan, komt goed!

De zwangerschapsshoot kan binnen of buiten plaatsvinden, of een combinatie van beiden. Dit is in overleg met jouw wensen en natuurlijk van de weersvoorspellingen. We wonen natuurlijk in Nederland. ;) Graag betrek ik (indien van toepassing) ook je partner en eventuele andere kindjes bij de fotoshoot! Daarnaast zal ik ook wat mooie close ups en detailfoto’s maken en wat prachtige portretten van jou en samen met je zwangere buik. Ik ben een rustige aanwezigheid en jou op je gemak laten voelen staat voor mij altijd centraal.. Met veel liefde en aandacht verzorg ik jouw zwangerschapsfotoshoot, deze passie voor mijn werk zul je terugvinden in ieder aspect van onze fotoshoot.

ZWANGERSCHAPSSHOOT BUITEN: TARIEVEN

De prijzen zijn afhankelijk van het pakket wat je boekt, ik werk namelijk met verschillende pakketten die je kunt boeken voor iedere fotoshoot. Ben je benieuwd naar mijn tarieven en de verschillende opties? Klik dan op deze link. Je krijgt sowieso bij iedere fotoshoot een handgemaakt fotoalbum, met veel liefde speciaal ontworpen voor jou. Heb je een vraag die ik nog niet beantwoord heb? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 
 

ERVARINGEN

newborn fotoshoot utrecht

‘Zo natuurlijk en fijn’

“Iedereen waarschuwde me al dat de tijd veel sneller gaat wanneer je moeder bent, en dat is ook echt zo! Niet alleen de tijd gaat super snel, maar je kleine baby verandert ook terwijl je naar hem/haar kijkt. Ze leren zo snel en het echte ‘baby’ is er zo af. Toen Jane 4 maanden was is Kiri bij ons geweest om wat foto’s te maken. Kiri was zo ontspannen en gaat zo natuurlijk en fijn om met je baby. Daardoor waren de foto’s zo goed gelukt! Echt fijn dat deze mooie momenten zo prachtig vastgelegd zijn door Kiri!” - Shana & Magchiel S.

fotoshoot baby

‘Foto’s waar je de liefde van ziet afspatten’

Wat was het toch een super beslissing om Kiri foto’s van ons zoontje en ons te laten maken! Op haar ontspannen manier liep ze met ons mee en wist ze een relaxte sfeer te creëeren. Ze had echt oog voor ons zoontje en wist hem en ons in alle rust prachtig vast te leggen. Geen gekunstelde, gearrangeerde stillevens, maar foto’s waar je het leven en de liefde van ziet afspatten.

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s van de sessie. Zeker doen, een shoot bij Kiri!” - Linda S.

newborn fotoshoot buiten

‘Hoe mooi om deze herinneringen extra te kunnen koesteren’

'“Toen Bram vier maanden oud was, hebben we een baby shoot met Kiri gedaan. Ik vond het best spannend hoe Bram het zou vinden, maar Kiri was zo ontspannen en zorgde voor een goede sfeer, waardoor ze echt mooie foto’s heeft kunnen maken! We zijn heel blij met het resultaat en ook trots dat hij zo mooi is vastgelegd voor nu en ook voor later.

De babytijd vliegt voorbij, dus hoe mooi is het om juist die tijd en herinneringen op deze manier extra te kunnen koesteren!’”- Annemieke M.


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@OHBABYFOTOGRAFIE

“Today's little moments become tomorrow's precious memories.”